Velkommen til Rainwear-Outlet

Rainwear-outlet er en outlet-webshop, hvor vi tilbyder og sælger restpartier til gode priser. 

Her på shoppen finder du blandt andet, arbejdstøj og regntøj i den bedste kvalitet, til alle former for behov. Det betyder, at hvis du for eksempel er en rigtig havemand, og har brug for at par gode arbejdsbukser eller et par regnbukser, så kan vi dække dit behov, med tøj i den bedste kvalitet, så du komfortabelt og tørt kan lure ukrudt eller male skuret.

Er du en rigtig gør-det-selv-mand, og du er løbet tør for gamle bukser og jakker der har udtjent sin “nye” pligt som arbejdstøj. Så kan vi hos Rainwear Outlet tilbyde dig en skarp pris på et par lækre og sildstærke arbejdsoveralls eller arbejdsbukser samt arbejdsjakker der kan bruges i alt slags vejr.

De fleste af vores modeller fra kategorierne regntøj og arbejdstøj findes også som High-Vis tøj. High-Vis (høj synlighed) betyder simpelthen bare, at tøjet er produceret i et højt synlighedsmateriale (fluorescerende), hvilket er ideelt, hvis du til hverdag eksempelvis går på en byggeplads, arbejder tæt ved befærdede veje eller arbejder til sent om aftenen. Mange af vores High-Vis produkter er også praktiske i forhold til, hvis du skal ud og gå en aftentur med hunden og gerne vil ses i mørket. Hvis regnet siler ned, skal overtøjet selvfølgelig også nok holde dig tør, til du engang vender hjem igen.

Har du småfolk i hjemmet, har vi også noget komfortabelt og ikke mindst holdbart regntøj og overtøj. For eksempel er regntøjet fra Ocean abeko er ikke kun slidstærkt til at klare hverdagens tumult og leg, men det er også blødt for børnene at have på, så de har frihed til at bevæge sig uden besvær.